Werken bij
WB Firepacks

Ieder jaar verwelkomen wij nieuwe collega’s en misschien ben jij er daar binnenkort ook een van. Op deze pagina vind je meer informatie over onze bedrijfscultuur en lees je een aantal verhalen van jouw potentieel toekomstige collega’s.

Onze vacatures

Wij zoeken nieuwe collega’s!

Bij WB Firepacks hebben we vacatures op verschillende vakgebieden en opleidingsniveaus.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw (technisch) talent. Bekijk onze vacatures hieronder!

Allround administratief medewerker

Service Engineer

Werkvoorbereider

Onze cultuur

Al meer dan 100 jaar zijn wij een toonaangevende speler op het gebied van pompen. Binnen deze organisatie hangt om deze reden enorm veel kennis. We hebben binnen onze organisatie een goede mix van mensen die hier al een geruime tijd werken en de jongere aanwas met een frisse blik. We zijn klein begonnen, maar hebben inmiddels een kleine 100 man op onze locatie in Zwijndrecht. Gezien het feit dat elke afdeling met elkaar te maken heeft, blijven de lijnen enorm kort.

Ontwikkelen en doorgroeien

Het is de ambitie van WB Firepacks om de komende jaren haar positie verder uit te bouwen en te verstevigen. Dit wil zij bereiken door geografisch verder te groeien, haar service activiteiten uit te breiden, verdere (eigen) productontwikkeling en omzetgroei in de Benelux. Om dit te realiseren vormen wij een team dat dit samen met ons wilt realiseren. Onze medewerkers vormen de fundering van onze organisatie. Persoonlijke ontwikkeling staat om deze reden hoog bij ons in het vaandel.

Ook houden we van gezelligheid

We werken met zijn allen enorm hard, maar we waken er ook voor dat we plezier in ons werk en daarbuiten houden. We hebben jaarlijks een bbq met het gehele bedrijf. Op deze dag komen ook alle service monteurs vanuit alle hoeken naar onze locatie in Zwijndrecht. Dit is niet de enige activiteit. Om ervoor te zorgen dat er continu gedacht wordt aan de leuke dingen binnen de organisatie hebben wij een personeelsvereniging. Zij komen maandelijks samen om te kijken wat er binnen de organisatie geregeld moet worden.

Familiedag WB Firepacks!

Staat jouw ideale vacature hier niet bij?

“Bij WB Firepacks staan we open voor nieuw talent. Stuur je CV en motivatie en wij nemen deze op in onze database. Bij een geschikte vacature nemen wij contact met je op!”

Mirjam Bel