Service

Vakkundig onderhoud voor uw brandblusinstallatie. Onze Service Engineers staan voor u klaar!

Service

Bij WB Firepacks stopt onze betrokkenheid niet na de inbedrijfstelling van uw Firepack. Onze toegewijde Service Engineers staan 24/7 voor u klaar, zodat het ‘hart’ van uw brandblusinstallatie in optimale conditie blijft en een probleemloze werking gegarandeerd is wanneer dat het meest nodig is.

Ons team van 30 monteurs bestaat uit specialisten die alles weten over de installaties in het veld. Wij werken volgens de hoogste standaarden en leggen deze onszelf op. Onze unieke waarde propositie ligt in de combinatie van expertise en betrokkenheid bij het vinden van passende oplossingen voor uw installaties.

Onderhoud en reparatie

Voor onderhoud aan Firepacks en onze andere producten kunt u uiteraard vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit en service. Onze goed getrainde Service Engineers voeren onderhoud uit volgens de geldende regelgeving, met als doel de beschikbaarheid en levensduur van uw installatie te optimaliseren. We nemen alle benodigde stappen op het gebied van beheer en (preventief) onderhoud, zodat de brandveiligheid te allen tijde gewaarborgd is.

Keuring en inspectie

De milieueisen waar een bedrijf aan moet voldoen zijn vastgesteld in het Activiteitenbesluit. Dit Activiteitenbesluit stelt per 2016 dat alle pompsets door een SCIOS-gecertificeerde organisatie gekeurd en periodiek geïnspecteerd moeten worden. WB Firepacks kan deze keuringen voor u verzorgen en u zo helpen te voldoen aan regelgeving.

Waar en wanneer u maar wilt!

Bij WB Firepacks zijn we flexibel en werken we conform alle geldende voorschriften, waaronder NFPA, FM, NEN en TB80. Onze service strekt zich ook uit tot uw buitenlandse locaties. Hier zijn enkele voordelen die u kunt verwachten:

  • Centrale coördinatie van alle serviceactiviteiten en 24/7 bereikbaar via onze servicetelefoon
  • De betrouwbare en snelle levering van originele reserveonderdelen
  • Specialisten voor onderhoud en reparatie
  • Specialisten voor (online) opstartondersteuning en inbedrijfstelling
  • Vrijblijvend advies van onze Engineers ten behoeve van uw levensduur van uw installatie

Meer weten over onze service?

“Installateurs en eindgebruikers komen bij mij terecht als zij vragen hebben met betrekking tot het onderhoud of keuring. Ons Service team houdt het “hart” van uw brandblusinstallatie in goede conditie en verzekert de werking op het moment dat dat nodig zou zijn!”

Willem den Breejen