Seminar schuimoplossingen

Seminar schuimoplossingen

Let op: Deze nieuwe dagen zijn bedoelt voor alle deelnemers die zich reeds hadden geregistreerd. Mochten er nog collega’s willen deelnemen die zich niet geregistreerd hebben? Bij deze verzoek ik dan contact op te nemen met firepacks@firepacks.com Uw collega(‘s) worden dan op een reservelijst geplaatst. 

Het gespreksonderwerp dat momenteel niet mag ontbreken is: schuim. De reden komt voort uit de overgang van fluorhoudend schuim naar fluorvrij schuim. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw installatie. Tijdens de bijeenkomsten op de verschillende dagen wordt maximaal een half uur over een specifiek onderwerp gesproken. De gespreksonderwerpen zijn onder meer:

  • Schuimtransitie
  • Hoe voorbereiden op de toekomst?
  • Verschillende toepassingen (pompen, pomp/motor combinaties en bijmengsystemen)
  • Alles over de ontwikkeling van schuimpompen 

Naast de theorie is ons experience center tegenwoordig een belangrijk onderdeel om de verschillende toepassingen live te demonstreren. Deze seminar is speciaal voor installateurs en eindgebruikers die niet voor verrassingen willen komen te staan. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten over de toekomst van schuimtoepassingen!

Praktische informatie

Aantal deelnemers: max. 15 personen per sessie

Kosten: 

Tijdstip: 9:00 – 16:30 uur

Locatie: Bij WB Firepacks in Zwijndrecht

Trainingsdata:

  • Donderdag 18 januari 2024 (vol)
  • Vrijdag 19 januari 2024 (vol)
  • Donderdag 1 februari 2024 (vol)
  • Vrijdag 2 februari 2024 (vol)

Aanmelden voor deze training

De verschillende data voor het seminar schuimoplossingen zijn allemaal volgeboekt. Had u toch graag willen deelnemen? Neem dan contact op met firepacks@firepacks.com, zodat wij u op de reservelijst kunnen plaatsen.

Meer weten over deze training?

“De techniek staat nooit stil. Juist als het om veiligheid gaat, is het belangrijk om trainingen en (bij)scholingen te volgen. De WB Firepacks Academy biedt speciaal ontwikkelde programma’s op het gebied van wekelijkse beproeving en specifieke producttrainingen. Wij helpen u graag verder!”

Marco Kastelein