Lumipol Group

WB Firepacks is onderdeel van Lumipol Group. Lumipol Group is de moederorganisatie van een aantal toonaangevende internationaal opererende technologische bedrijven. De gemeenschappelijke deler: Powering the world.

De bedrijven zijn actief op het gebied van power systems, oftewel aandrijflijnen. Dit doet Lumipol in verschillende nichemarkten: dieselmotoren, pompen, generatoren en bijbehorende besturingselektronica. Van applicatieadvies tot en met het samen bouwen van een complete powertrain: als technologiepartner blijft Lumipol haar klanten positief verrassen met totaaloplossingen.

Binnen de Lumipol Group zijn er drie organisaties die zich bezighouden met brandpreventie: WB Firepacks, HSA Firepacks en Fire Lion Global. WB Firepacks (Nederland) en HSA Firepacks (Duitsland) zijn totaal leveranciers op het gebied van brandpreventie-oplossingen. Deze bedrijven verzorgen,
naast het leveren van nieuwe oplossingen, service- en renovatiewerkzaamheden. Fire Lion is expert op het gebied van de schuimmodules. Zij produceren en distribueren schuimpompen vanuit Vancouver (VS).

Lumipol_flatgeb_grood
0 Werkmaatschappijen
Lumipol_mensen_rood
0 Medewerkers
Lumipol_wereldbol_rood
0 Landen
Lumipol_robot_rood
0 Robots

Even kennismaken...

Onder de Lumipol-vlag vallen diverse technische internationale maakbedrijven. Ieder met een eigen productportfolio, identiteit en onafhankelijkheid.