Powering the world

Familie van technische internationale (maak)bedrijven

Lumipol Group

WB Firepacks is onderdeel van Lumipol Group. Lumipol Group is de moederorganisatie van een aantal toonaangevende internationaal opererende technologische bedrijven. De gemeenschappelijke deler: Powering the world.

De bedrijven zijn actief op het gebied van power systems, oftewel aandrijflijnen. Dit doet Lumipol in verschillende nichemarkten: dieselmotoren, pompen, generatoren en bijbehorende besturingselektronica. Van applicatieadvies tot en met het samen bouwen van een complete powertrain: als technologiepartner blijft Lumipol haar klanten positief verrassen met totaaloplossingen.

Binnen de Lumipol Group zijn er drie organisaties die zich bezighouden met brandpreventie: WB Firepacks, HSA Firepacks en Fire Lion Global. WB Firepacks (Nederland) en HSA Firepacks (Duitsland) zijn totaal leveranciers op het gebied van brandpreventie-oplossingen. Deze bedrijven verzorgen,
naast het leveren van nieuwe oplossingen, service- en renovatiewerkzaamheden. Fire Lion is expert op het gebied van de schuimmodules. Zij produceren en distribueren schuimpompen vanuit Vancouver (VS).

Lumipol_flatgeb_grood
0 Werkmaatschappijen
Lumipol_mensen_rood
0 Medewerkers
Lumipol_wereldbol_rood
0 Landen
Lumipol_robot_rood
0 Robots

Even kennismaken...

Onder de Lumipol-vlag vallen diverse technische internationale maakbedrijven. Ieder met een eigen productportfolio, identiteit en onafhankelijkheid.