Kwaliteit en betrouwbaarheidKwaliteit en betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is het sleutelwoord waar al onze medewerkers voor staan. Meer dan 10.000 bedrijven in en buiten Europa vertrouwen op WB Firepacks. 24 uur per dag, het hele jaar rond. We zijn dagelijks bezig met de kern van brandbeveiliging. Alles in en rond de pompkamer – het hart van de installatie – krijgt daarbij onze uitdrukkelijke aandacht.

Onze betrouwbaarheid drukken we uit in kwalitatief goede oplossingen. Natuurlijk zijn wij in het bezit van alle benodigde certificaten om de optimale kwaliteit te waarborgen.

Kwaliteit testen we in huis

De kwaliteit van onze oplossingen is cruciaal voor ons bedrijf. We beschikken dan ook over twee testcentra in Zwijndrecht. Hier testen we complete Firepacks en pompkamers op volledige capaciteit en functionaliteit. Ook testen en meten we afzonderlijke onderdelen, zoals geluid, trillingen en uitstoot.

De testcentra zijn ingericht volgens de voorschriften van FM, NFPA, EN 12845 en CEA. We voldoen hiermee altijd aan de laatste richtlijnen en wetgevingen. In de testcentra testen we Firepacks met een capaciteit tot maximaal 1500 m3/u en met een vermogen tot 750 kW. De geproduceerde Firepacks worden voor levering in huis getest. We laten niets aan het toeval over!