Spare parts

Componenten voor uw Firepack

Spare parts voor uw Firepack

WB Firepacks biedt een uitgebreid pakket aan reserveonderdelen voor al onze producten. Denk aan vervangende filters, pompen, kleppen en andere serviceartikelen. Hiermee garanderen wij dat er alleen originele componenten in uw brandbeveiligingsinstallatie worden gebruikt. Betrouwbaarheid, prestaties en efficiëntie blijven zo gewaarborgd.

Bij WB Firepacks kunt u dankzij een eigen serviceafdeling rekenen op een snelle respons. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de onderdelen snel te leveren. Vooral als het gaat om een onverwachte storing. De brandveiligheid van uw pand of locatie mag nooit in gevaar komen. Onderdelen kunnen de volgende dag al geleverd worden, zodat een snelle reparatie mogelijk is.

Professionele ondersteuning van Service Engineers
De Service Engineers van WB Firepacks hebben uitgebreide kennis van de Firepacks en alle daarmee samenhangende componenten. Tijdens een serviceronde kunnen de Service Engineers snel vaststellen welke vervangende onderdelen nodig zijn. Indien gewenst voeren zij ook de installatie van de onderdelen uit, zodat u verzekerd bent van een 100% goed werkende installatie.

Ontvang meer informatie over uw Firepack onderdelen
Wij adviseren u graag over de specifieke onderdelen voor uw pompinstallaties voor de brandblussystemen. U kunt meer informatie opvragen door onderstaand contactformulier in te vullen. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling Service.

Ontvang meer informatie over uw Firepack onderdelen

Meer weten over onze oplossingen?

“Ik ga met installateurs en eindgebruikers in gesprek om samen uit te zoeken welke behoefte zij hebben op het gebied van nieuwbouw. Wanneer wij de behoefte in kaart hebben gebracht zal ik een advies uitbrengen over welke oplossing(en) het meest geschikt zijn!”

Sjaak Blom