Even voorstellen... Yoeri Konings

Deze keer maken we kennis met Yoeri Konings in de rubriek ”Even voorstellen…”. Sinds 1 mei is Yoeri actief als Marketing en Communicatie Specialist binnen WB Firepacks.

Yoeri Konings - WB Firepacks

Even voorstellen…

“Ik ben Yoeri Konings. Ik ben 25-jarige jongen uit het mooie Brabant. Na verschillende marketing studies ben ik aan de slag gegaan als marketeer binnen de evenementen industrie. Hier heb ik mijzelf een kleine 2 jaar als marketeer mogen ontwikkelen. Ik was toe aan een volgende stap en heb deze gevonden bij WB Firepacks.

Naast het werk ben ik in mijn vrije tijd vaak aan het sporten. Dit verschilt tussen boksen, fitness of padel. Naast al dat gesport wordt er natuurlijk ook voldoende tijd vrijgemaakt om lekker te genieten van het leven. Een biertje op een festival of lekker uit eten zijn dan ook zaken die ik enorm op prijsstel.”

Waarom is er Marketing versterking nodig bij WB Firepacks?

WB Firepacks is de afgelopen jaren enorm aan het groeien. Het is daarom belangrijk dat er ook een professionaliseringslag wordt gemaakt op het gebied van marketing. Op deze manier kunnen we iedereen binnen en buiten de organisatie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en kennis.  We komen natuurlijk vaak genoeg met innovaties of aanvullende diensten. Het is belangrijk dat deze bij de juiste mensen onder de aandacht worden gebracht, zodat wij als organisatie kunnen helpen bij het optimaliseren van de brandveiligheid!

Wat is jouw doel voor het komende jaar?

“Mijn doel is om het komende jaar een duidelijke communicatieplan uit te zetten die aansluit op de behoeftes van onze klanten. We hebben te maken met een heel technisch product. Dit is voor mijn collega’s peanuts, maar voor klanten die hier niets mee te maken hebben is dit een stuk ingewikkelder. Het is aan mij de taak om ervoor te zorgen dat de informatie op een begrijpbare wijze via het juiste kanaal bij de verschillende doelgroepen terecht komt. Op deze manier weten onze (potentiële) klanten met welke oplossing wij hun kunnen helpen bij het optimaliseren van de brandveiligheid. De oplossing die zij zoeken kan bijvoorbeeld verschillen tussen hoogbouw of industrie, maar het kan ook zijn dat een klant op zoek is naar een renovatie van haar huidige installatie.”

Vragen?

“Heeft u marketing gerelateerde vragen? Schroom dan zeker niet om contact met me op te nemen. Ik denk graag met u mee om te kijken naar een passende oplossing of samenwerking!”

Verhalen van andere medewerkers

Yoeri – Marketing & Communication Specialist

Douwe – Managing Director

Anita – Planner