Even voorstellen… Martin Groenendaal

Deze keer maken we kennis met Martin Groenendaal in de rubriek ”Even voorstellen…”. Martin is vanaf jongs af aan al bezig met techniek. Zo sleutelde hij aan brommers en stelde hij computers samen. Nu is hij al ruim 11 jaar sterkhouder op het gebied van Paneelbouw en het bedraden van Firepack setjes bij WB Firepacks!

Martin Groenendaal - WB Firepacks

Even voorstellen…

“Martin Groenendaal, 52 jaar, en woon samen met mijn vrouw en dochter in het centrum van Zwijndrecht. Ik werk sinds 2010 met veel plezier bij WB Firepacks. Mijn werk bestaat vooral uit Paneelbouw voor elektro- en diesel Firepacks. Naast deze werkzaamheden bedraad ik ook regelmatig de Firepack setjes.”

Waar komt jouw passie voor techniek vandaan?

De techniek is iets wat voor Martin niet vreemd is. Gezien zijn verleden verklaart het een hoop dat hij hier op de juiste plek zit. “De technische achtergrond heb ik van mijn vader. Ik ben al van jongs af aan bezig met mijn handen, het begon als kind met Lego Technics. Later ging dit over naar het sleutelen en opvoeren van bromfietsen. En nog later begon ik met het samenstellen van computers.”

Wat maakt het werken bij WB Firepacks zo leuk voor jou?

Bij WB Firepacks hebben we te maken met veel verschillende afdelingen. Deze lopen langs elkaar, maar hebben ook enorm veel met elkaar van doen. Dit zorgt ervoor dat je met veel verschillende collega’s te maken hebt en dat eigenlijk geen dag hetzelfde is. “De veelzijdigheid van mijn baan is enorm leuk. Ik kan wel stellen dat geen dag bij mij hetzelfde is. Naast de veelzijdigheid is het een ontzettend gezellig team om in te werken.”

Martin hoeft zich zoals hij hierboven omschrijft nooit te vervelen. Ik stelde Martin daarom ook nog de volgende vraag: “Wat zorgt ervoor dat je lachend naar je werk gaat?”. Zijn antwoordt was in deze zeer duidelijk: “Omdat het nooit een saaie dag zal worden!”.

Waar ben jij nu echt trots op sinds je bij WB Firepacks werkzaam bent?

Martin heeft niet een specifiek project waar hij enorm trots op is. Hij is voornamelijk trots op alle projecten waar hij zijn steentje aan heb kunnen bijdragen. “Ik heb niet een specifiek project waar ik trots op ben. Ik ben voornamelijk trots als ik in de nieuwsbrief of op sociaal media een foto of video voorbij ziet komen met een elektro- of diesel Firepacks die ik gebouwd heb.”

Verhalen van andere medewerkers

Yoeri – Marketing & Communication Specialist

Douwe – Managing Director

Anita – Planner