1 juni 2022

Bezoek WB Firepacks op de Interschutz 2022!

WB Firepacks, de maker van pompsets voor sprinkler, schuim en watermist oplossingen, staat samen met haar dochterorganisaties HSA Firepacks en Fire Lion Global op de Interschutz in Hannover. Op 20 tot en met 25 juni vertellen onze experts u graag meer over de veranderingen welke erop dit moment in de markt spelen. Neem als voorbeeld de ontwikkelingen met betrekking tot blusschuim. De verandering van het schuim kan invloed hebben op uw huidige brandblusinstallatie. Daarom is dit het moment om samen te kijken naar wat de gevolgen en mogelijk aanpassingen zijn op uw brandblusinstallatie.

WB Firepacks HSA Firepacks Fire Lion Global Interschutz 2022 2

Interschutz is werelds toonaangevende vakbeurs voor brandweer en reddingsdiensten, civiele bescherming, veiligheid en beveiliging. Het is een magneet voor bedrijven van over de hele wereld die nieuwe markten willen ontwikkelen voor hun oplossingen. Het is ook de go-to-show voor professionals die meer willen weten over de nieuwste innovaties en expertise willen delen met hun internationale collega’s. Interschutz is internationaal een klasse apart als het gaat om de kwaliteit en het aantal bezoekers en exposanten die het aantrekt.

De Interschutz is van 20-25 juni in Hannover. Gedurende deze editie van de Interschutz is er een gezamenlijke stand samen met onze Duitse en Amerikaanse dochterondernemingen, namelijk HSA Firepacks en Fire Lion Global. Bezoek WB Firepacks op stand C30 en C30/1 in hal 13. Ons team van experts neemt u graag mee in de totaaloplossingen op het gebied van sprinkler, schuim en watermist. Het team op de Interschutz zal bestaan uit verschillende collega’s met een ieder een eigen expertise.

Thomas helpt u graag verder op het gebied van schuim!
Business Development Manager Foam Solutions – WB Firepacks

“Zoals iedereen weet zijn er veranderingen op komst met betrekking tot het gebruik van fluorhoudend schuim. De verwachting is dat vanaf 2025 het gebruik van PFAS schuim verboden wordt. Daarom is dit het moment om samen te kijken naar wat de gevolgen en mogelijk aanpassingen zijn op uw brandblusinstallatie.”

Hij vervolgt: “Tijdens de Interschutz zijn we onder andere vertegenwoordigt met onze dochteronderneming Fire Lion Global. U kunt tijdens deze dagen een volledig advies krijgen over de totale installatie: van aandrijving, schuimpompen tot en met de bijmengsystemen. Samen met ons team informeren wij u graag over de mogelijkheden.”

Let’s meet on the Interschutz!

Deel dit nieuws

Het laatste nieuws van WB Firepacks