25 juli 2022

WB Firepacks breidt uit met nieuwe kantoorruimte voor de service afdeling

WB Firepacks, de maker van pompsets voor sprinkler, schuim en watermist oplossingen, breidt in 2022 haar service afdeling uit. In het nieuwe gebouw is er voldoende ruimte voor alle collega’s van de service afdeling. Hierbij is er een mooie verdeling gemaakt in werkvoorbereiding, sales en planning. Op deze manier wordt er een fijne en rustigere werkomgeving geboden aan alle collega’s.

De nieuwe kantoorruimte heeft een oppervlakte van 365 m2. Dit betekent dat er ruime kantoren zijn voor onze collega’s. Eldert Hoogenboom, Manager Service van WB Firepacks: “Het oude pand biedt onvoldoende ruimte voor de bemanning vandaag maar zeker voor de toekomst. Het nieuwe pand heeft veel meer ruimte maar zeker ook “leefcomfort”. Het geeft ons de mogelijkheid om afdelingen beter en meer efficiënt in te richten. We hopen hiermee ook de mensen een prettigere werkomgeving te bieden.”.

Naast de vaste werkplekken zijn er ook een aantal flexplekken gerealiseerd. De Service Engineers zijn met enige regelmaat in Zwijndrecht voor besprekingen, trainingen of om hun rapportages bij te werken. Het is dan fijn dat zij plaats kunnen nemen aan een van de flexplekken, zodat zij in een rustige omgeving kunnen werken.

Binnen het nieuwe pand is een grote vergaderruimte aanwezig. Zo kunnen we hier vanzelfsprekend klanten ontvangen, maar ook onze Service Engineeers. Deze ruimte biedt veel verschillende mogelijkheden voor de service afdeling. Door het jaar heen faciliteren we namelijk interne trainingen. Hier worden de Service Engineers getraind om hun kennis te verbreden over de verschillende toepassingen. Zo is er laatst bijvoorbeeld een training gegeven over het werken met schuimtoepassingen.

Wat gebeurt er met het oude pand van de service afdeling? Dit pand bestaat voor 80% uit opslagruimte en 20% uit kantoorruimte. “Hier is nog geen definitieve beslissing over genomen maar waarschijnlijk zal de oude ruimte gebruikt gaan worden als instructieruimte en als toonzaal. Daarnaast kan de ruimte ook gebruikt worden als testruimte voor toekomstige ontwikkelingen.”, aldus Eldert Hoogenboom.

Waar kunt u in het vervolg terecht voor uw service gerelateerde afspraken? 

U bent natuurlijk altijd welkom om onder het genot van een bakje koffie uw vragen te stellen over de mogelijkheden met betrekking tot de service diensten. Het adres van de nieuwe service locatie is: 

WB Firepacks
Fruiteniersstraat 8 
3334 KA Zwijndrecht

Deel dit nieuws

Het laatste nieuws van WB Firepacks