29-10-2019

Van Wijk & Boerma wordt WB Firepacks

Terug naar het overzicht

Van Wijk & Boerma Firepacks gaat verder onder de nieuwe naam WB Firepacks. Uiteraard met dezelfde mensen en met dezelfde kwaliteit, service en kennis die onze klanten van ons gewend zijn. De naamswijziging komt voort uit onze wens om internationaal een éénduidige naam te voeren. Köksal Koçakoglu, Managing Director WB Firepacks: “De verkoop van onze Firepacks breidt zich steeds verder uit. De naamswijziging komt voort uit onze wens om internationaal een éénduidige naam te voeren. Dit past bij onze toekomstige ambities.”

News logo

Nieuwe naam, nieuwe uitstraling
De nieuwe naam heeft ook geleid tot een nieuwe uitstraling. Een mooie gelegenheid om het nieuwe logo te introduceren. De huisstijl van WB Firepacks is gefundeerd op een aantal basis principes: kracht, techniek en familie. Kracht komt terug in het kleurgebruik. Rood voor kracht om vuur te bestrijden, maar ook als dé kleur van onze Firepacks. De blauwe kleur staat voor water en vertegenwoordigt de brandveiligheid. Techniek is onze passie. Iedere dag zoeken we naar nieuwe technische maatwerkoplossingen voor onze klanten. Bovendien bieden we het totaalpakket: ontwerp, productie, testen, installeren en service en onderhoud van onze Firepacks, componenten en applicaties. De techniek komt tot uiting in ons beeldmerk: de turbo. Daarnaast is de turbo het herkenbare onderdeel van Lumipol Holding, de moederorganisatie van WB Firepacks.

Our Power | Your Safety
De aanpassing van de pay-off is eveneens onderdeel van de nieuwe huisstijl. “We hebben onze medewerkers betrokken door een interne prijsvraag uit te zetten voor een nieuwe slogan. We hebben een groot aantal inzendingen ontvangen. Dat tekent onze bedrijfscultuur: betrokken en enthousiast”, aldus Köksal. Uiteindelijk is er gekozen voor Our Power | Your Safety. Köksal: “Het draait allemaal om veiligheid en betrouwbaarheid. Onze Firepacks zijn vaak niet zichtbaar, maar wij zorgen ervoor dat de veiligheid nooit in het geding is. Met onze jarenlange ervaring en kennis mag de klant daarop vertrouwen.”
De aankomende periode gaat u verandering zien in al onze uitingen. Dit wordt gefaseerd uitgevoerd. Denk hierbij aan tekeningen, werkkleding, wagenpark en website.

Ander nieuws

09-08-2018 Samenwerking tussen WB Firepacks en WestTanks een feit!
Lees meer

13-05-2019 Electronic Foam Proportioner, een uniek schuimbijmengsysteem
Lees meer

10-10-2017 SCIOS en CIBV Gecertificeerd Toeleverancier
Lees meer