14 september 2023

Firepacks France: de nieuwe partner voor sprinklerpompen in Frankrijk

De lancering van een nieuwe organisatie met focus op de brandveiligheid in Frankrijk is een feit. Na een aantal jaren actief te zijn geweest op de Franse markt, is het nu mogelijk om nog intensiever samen te werken met onze klanten via een nieuwe entiteit: Firepacks France. Met een vast kantoor in Frankrijk staat Firepacks France dichter bij haar klanten en kan het serviceniveau naar een hoger niveau worden getild.

Luc Turbang - Managing Director - Campbon - Firepacks France

Luc Turbang, Managing Director Firepacks France, bij de vestiging in Campbon.

Verhogen van serviceniveau

Firepacks France gaat zich niet alleen focussen op het leveren van sprinklerpompen. Het lokale team focust juist op lange termijn samenwerkingen. Dit start in de meeste gevallen met het leveren van een fire toepassing vanuit een aanvraag. Om de levensduur van de installatie zo lang als mogelijk te houden, is het belangrijk dat de sprinklerinstallatie goed wordt onderhouden. Laat onderhoud nu net hetgeen zijn dat Firepacks France uniek maakt.

Luc Turbang, Managing Director Firepacks France: “We zijn erg trots met de lancering van onze locatie in Frankrijk. We zijn al een aantal jaren actief op de Franse markt, maar met een vaste locatie hebben we nog meer mogelijkheden om het serviceniveau met onze klanten te verhogen. We zijn ervan overtuigd dat we met elkaar de brandveiligheid in Frankrijk kunnen verhogen!”

Oplossingen op het gebied van sprinkler, schuim en watermist

De markten waarop Firepacks France zich richt – sprinkler, schuim en watermist – hebben in de recente geschiedenis al een enorme groei laten zien en gaan naar verwachting nog verder groeien. Met het grote aanbod aan oplossingen voor de verschillende markten is Firepacks France met haar service engineers klaar om de Franse klanten te helpen naar een hogere mate van brandveiligheid.

Over Firepacks France

Firepacks France ontwikkelt, produceert, test, installeert, repareert en onderhoudt Firepacks: diesel- en elektromotor aangedreven pompsets voor brandblusinstallaties. Firepacks France is dagelijks bezig met de kern van brandbeveiliging. Alles in en rond de pompkamer – het hart van de installatie – krijgt daarbij onze uitdrukkelijke aandacht. Wij leveren onze Firepacks en andere brandpreventie-oplossingen aan sprinklerinstallateurs en aan eindgebruikers. Als onderdeel van de Firepacks Group is er enorm veel kennis met betrekking tot deze specifieke markt inhouse.   

Deel dit nieuws

Het laatste nieuws van WB Firepacks