Firecoach

Firecoach

Zou het niet fijn zijn om altijd volledige controle te hebben over alle sprinklerinstallaties? Of een professioneel systeem hebben dat duurzame voordelen biedt?

Firecoach maakt het mogelijk om op afstand de prestaties van pompsets te monitoren. Hierdoor is het mogelijk om op afstand te zien hoe sprinklerinstallaties ervoor staan. Het voordeel van Firecoach is dat niemand fysiek naar de locatie hoeft om dit te zien.

Naast monitoring maakt Firecoach het mogelijk om sprinklerinstallaties op afstand te beheren. Wekelijkse testen kunnen op afstand worden uitgevoerd met Firecoach. Dit zal gebeuren via dezelfde protocollen als in het veld. Op deze manier kunnen meerdere testen per dag worden gedaan.

Professioneel en duurzaam systeem voor beheer sprinklerinstallatie - Firecoach

Voordelen

  1. Op afstand inzicht in alle installaties
  2. Firecoach grijpt in bij calamiteiten
  3. Gegevens online loggen
  4. Efficiëntere inzet van collega’s
  5. Reductie van brandstofverbruik
  6. Vermindering van downtime
  7. Integratie in bestaand beheersysteem

Key features

Reporting certificate

De verzamelde gegevens worden opgeslagen in de Cloud. Firecoach rapportages zijn eenvoudig te downloaden voor intern gebruik.

API interface

Het is mogelijk om Firecoach te integreren op bestaande BMC/GBS/ eigen systemen van klanten, kortom het creëren van Application Programming Interfaces (API).

Predictive maintenance

Door gegevens van sprinklerinstallaties over een langere periode te verzamelen, is het mogelijk onderhoud te voorspellen.

Other products

Firecoach kan worden aangesloten op andere producten, b.v. schuimoplossingen of jockey pompen.

Monitoring/sensoring

24/7 verbonden met alle installaties. Het systeem grijpt in bij calamiteiten. Gebeurtenissen worden gedetecteerd en direct gecommuniceerd. Op deze manier worden gebeurtenissen gediagnosticeerd en kan er direct actie worden ondernomen.

Remote control

Beheer pompsets op afstand. De belangrijkste eis is om minimaal hetzelfde kwaliteitsniveau te garanderen, maar op een efficiëntere manier. Collega’s hoeven minder naar verschillende pompkamers en kunnen meerdere sprinklerinstallaties per dag testen.

Innovation positioning

Het is belangrijk om altijd na te denken over hoe iets verbeterd kan worden. Dat vraagt om een innovatieve positionering.

Technische koppeling

Firecoach moduleExtendersControl module
Monitoring/sensoringXOptioneel
Reporting certificateXOptioneel
Predictive maintenanceXOptioneel
Remote controlXOptioneelX
Other productsXOptioneelOptioneel
APIXOptioneelOptioneel

Veiligheid

De veiligheid mag nooit in het gedrang komen. Firecoach is een extra module, wat betekent dat het de controller niet kan vervangen. Alle componenten zijn op deze manier nog steeds fail-safe en de werking van het bestaande systeem komt niet in gevaar. Het aansturen van pompsets vereist tweerichtingscommunicatie (er is een inkomend en uitgaand signaal). Dit altijd in combinatie met de laatste beveiligingsupdates.

Meer weten over Firecoach?

Neem contact op met een van onze kantoren of ga direct naar de website van Firecoach