Disclaimer

Informatie

De op deze website getoonde informatie wordt door Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Aansprakelijkheid

Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. opgenomen informatie. Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op deze website zouden voorkomen. Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met deze website zijn gelinked.

Databescherming

Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Persoonsgegevens 

Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. ervan uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via Van Wijk & Boerma Firepacks B.V..
Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie 

In sommige gevallen zal Van Wijk & Boerma Firepacks B.V. gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.