Disclaimer

Disclaimer

Informatie

De op deze website getoonde informatie wordt door WB Firepacks met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. WB Firepacks verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Aansprakelijkheid

WB Firepacks aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. WB Firepacks aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van WB Firepacks opgenomen informatie. WB Firepacks is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op deze website zouden voorkomen. WB Firepacks is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met deze website zijn gelinked.

Databescherming

WB Firepacks respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe WB Firepacks gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Persoonsgegevens

WB Firepacks verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker WB Firepacks toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statische doeleinden. Daarnaast gaat WB Firepacks ervan uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via WB Firepacks. WB Firepacks verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke indentificatie-informatie

In sommige gevallen zal WB Firepacks gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers