Wekelijkse beproeving

Wekelijkse beproeving

Deze training is specifiek voor de installateurs, engineers en onderhoudsmonteurs. Samen met een groep vakgenoten neemt u deel aan deze gerichte training.

Maak kennis met de producteigenschappen en de techniek van diesel gedreven brandpompen. Door onze training zijn uw operators in staat om de downtime te verminderen en eerstelijns services zelf uit te voeren. Door de opgedane kennis kunnen operators sneller de juiste informatie doorgeven over de storing of deze zelf oplossen.

U gaat naar huis met een hoop nieuwe technische kennis. Een training is bedraagt 498,75 euro en kan gevolgd worden bij WB Firepacks in Zwijndrecht (vlakbij Rotterdam). Er zijn jaarlijks 4 momenten waarbij u zich kunt verdiepen in het wekelijks beproeven.

Praktische informatie

Aantal deelnemers: max. 15 personen
(bij meer aanmeldingen zal de training op een andere locatie plaatsvinden)

Kosten: 498,75 euro per deelnemer

Tijdstip: 9:00 – 15:00 inclusief lunch

Locatie: Bij WB Firepacks in Zwijndrecht

Trainingsdata:

  • 17 Mei
  • 20 September
  • 22 November

Aanmelden voor deze training

Meer weten over deze training?

“De techniek staat nooit stil. Juist als het om veiligheid gaat, is het belangrijk om trainingen en (bij)scholingen te volgen. De WB Firepacks Academy biedt speciaal ontwikkelde programma’s op het gebied van wekelijkse beproeving en specifieke producttrainingen. Wij helpen u graag verder!”

Marco Kastelein