Watermist oplossingen

Watermist oplossingen

Hoe ziet de wereld van watermist eruit? De oorsprong van watermist installaties komt voort uit de beperking van waterschade. Maar ook in een omgeving waar mensen niet zelfredzaam zijn, komt een watermist installatie vaak voor.  

Maak kennis met de toepassingen binnen WB Firepacks het gebied van watermist. De toepassingsgebieden zijn goed te verklaren, maar in welke sectoren komen watermistinstallaties voor? Naast de toepassingsgebieden dient er met andere zaken rekening gehouden worden dan bij een sprinklerinstallatie. Waar moet u opletten bij het ontwerp van een watermist installatie? 

De extra informatie behoefte wordt voorzien op aanvraag. Welk belang is voor u aanwezig? Wat voor informatie zou u graag ontvangen? Graag gaan we met u of uw collega’s in gesprek over dit onderwerp.

Praktische informatie

Let op: dit onderdeel is breder toepasbaar. U kunt hieronder aangeven aan welke informatie u behoefte heeft. Zo kunt u vragen naar een contactmoment met de organisatie om te spreken over het onderwerp, maar kunt u  ook een presentatie opvragen. 

 

 

Meer informatie ontvangen!

Informatieaanvraag watermist oplossingen

Naam
Ik zou graag:

Meer weten over deze training?

“De techniek staat nooit stil. Juist als het om veiligheid gaat, is het belangrijk om trainingen en (bij)scholingen te volgen. De WB Firepacks Academy biedt speciaal ontwikkelde programma’s op het gebied van wekelijkse beproeving en specifieke producttrainingen. Wij helpen u graag verder!”

Marco Kastelein