Service en Renovatie Firepacks

Service en Renovatie Firepacks

Voor onderhoud aan Firepacks en onze andere producten kunt u uiteraard vertrouwen op de juiste kwaliteit en service. Hoe houdt u de geleverde brandbluspompen in topconditie? Dit is een vraag die u zichzelf moet stellen. WB Firepacks faciliteert daarin verschillende activiteiten om u te ondersteunen bij dit proces. Wij voeren alle werkzaamheden uit op het gebied van beheer en (preventief) onderhoud, zodat de brandveiligheid altijd geborgd is.

In deze sessie nemen wij u graag in de mogelijkheden om uw Firepack in topconditie te houden. Kan er een meerjaren plan ontwikkeld worden? Zijn de onderdelen van mijn huidige installatie nog wel verkrijgbaar (obsolete)? 

De extra informatie behoefte wordt voorzien op aanvraag. Welk belang is voor u aanwezig? Wat voor informatie zou u graag ontvangen? Graag gaan we met u of uw collega’s in gesprek over dit onderwerp.

Praktische informatie

Let op: dit onderdeel is breder toepasbaar. U kunt hieronder aangeven aan welke informatie u behoefte heeft. Zo kunt u contactverzoek indienen om te spreken over het onderwerp, maar kunt u ook een informatieaanvraag doen voor documentatie per mail. 

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag service en renovatie

Naam
Ik zou graag:

Meer weten over deze training?

“De techniek staat nooit stil. Juist als het om veiligheid gaat, is het belangrijk om trainingen en (bij)scholingen te volgen. De WB Firepacks Academy biedt speciaal ontwikkelde programma’s op het gebied van wekelijkse beproeving en specifieke producttrainingen. Wij helpen u graag verder!”

Marco Kastelein