Service en Renovatie Firepacks

Voor onderhoud aan Firepacks en onze andere producten kunt u uiteraard vertrouwen op de juiste kwaliteit en service. Hoe houdt u de geleverde brandbluspompen in topconditie? Dit is een vraag die u zichzelf moet stellen. WB Firepacks faciliteert daarin verschillende activiteiten om u te ondersteunen bij dit proces. Wij voeren alle werkzaamheden uit op het gebied van beheer en (preventief) onderhoud, zodat de brandveiligheid altijd geborgd is.

In deze sessie nemen wij u graag in de mogelijkheden om uw Firepack in topconditie te houden. Kan er een meerjaren plan ontwikkeld worden? Zijn de onderdelen van mijn huidige installatie nog wel verkrijgbaar (obsolete)? 

Deze training is specifiek voor installateurs welke niet voor verrassingen komen te staan. U gaat naar huis met een hoop nieuwe inzichten over de service mogelijkheden van WB Firepacks. Er zijn jaarlijks 2 momenten waarbij u zich kunt verdiepen in het wekelijks beproeven.

 

Praktische informatie

Aantal deelnemers: max. 15 personen
(bij meer aanmeldingen zal de training op een andere locatie plaatsvinden)

Kosten: 

Tijdstip: 9:00 – 11:00 uur

Locatie: Bij WB Firepacks in Zwijndrecht

Trainingsdata:

  • 31 maart
  • 6 oktober

Aanmelden voor deze training

Meer weten over deze training?

“De techniek staat nooit stil. Juist als het om veiligheid gaat, is het belangrijk om trainingen en (bij)scholingen te volgen. De WB Firepacks Academy biedt speciaal ontwikkelde programma’s op het gebied van wekelijkse beproeving en specifieke producttrainingen. Wij helpen u graag verder!”

Marco Kastelein