Schuimoplossingen

Een toepassing welke op dit moment niet kan ontbreken is: schuim. De reden voor de actuele status komt voort uit de transitie van fluorhoudend schuim naar fluor vrij schuim. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor uw installatie. 

In deze sessie wordt er meer verteld over de actuele ontwikkelingen in de markt. Maar misschien nog wel belangrijker is waar rekening gehouden moet worden bij het ontwerpen van een nieuwe installatie. Er dient onder andere rekening gehouden te worden met het schuimconcentraat dat u wenst te gebruiken. 

Deze training is specifiek voor installateurs welke niet voor verrassingen willen komen te staan. U gaat naar huis met nieuwe inzichten over de toepassing in combinatie met het schuimconcentraat. Er zijn jaarlijks 2 momenten waarbij u zich kunt verdiepen in schuimoplossingen.

Praktische informatie

Aantal deelnemers: max. 15 personen
(bij meer aanmeldingen zal de training op een andere locatie plaatsvinden)

Kosten: 

Tijdstip: 9:00 – 11:00 uur

Locatie: Bij WB Firepacks in Zwijndrecht

Trainingsdata:

  • 14 april
  • 13 oktober

Aanmelden voor deze training

Meer weten over deze training?

“De techniek staat nooit stil. Juist als het om veiligheid gaat, is het belangrijk om trainingen en (bij)scholingen te volgen. De WB Firepacks Academy biedt speciaal ontwikkelde programma’s op het gebied van wekelijkse beproeving en specifieke producttrainingen. Wij helpen u graag verder!”

Marco Kastelein