Schuimoplossingen

Schuimoplossingen

Het gespreksonderwerp dat momenteel niet mag ontbreken is: schuim. De reden komt voort uit de overgang van fluorhoudend schuim naar fluorvrij schuim. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw installatie. Tijdens de bijeenkomsten op de verschillende dagen wordt maximaal een half uur over een specifiek onderwerp gesproken. De gespreksonderwerpen zijn onder meer:

  • Schuimtransitie
  • Hoe voorbereiden op de toekomst?
  • Verschillende toepassingen (pompen, pomp/motor combinaties en bijmengsystemen)
  • Aaron Johnson (Fire Lion Global) over de ontwikkeling van schuimpompen 


Naast de theorie is ons ervaringscentrum tegenwoordig een belangrijk onderdeel om de verschillende toepassingen live te demonstreren. Deze bijeenkomst is speciaal voor installateurs en eindgebruikers die niet voor verrassingen willen komen te staan. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten over de toekomst van schuimtoepassingen!

Praktische informatie

Aantal deelnemers: max. 20 personen
(bij meer aanmeldingen zal de training op een andere locatie plaatsvinden)

Kosten: 

Tijdstip: 9:00 – 16:30 uur

Locatie: Bij WB Firepacks in Zwijndrecht

Trainingsdata:

  • 7 september (vol)
  • 26 oktober (vol)
  • 16 november (vol)

Vanwege de grote interesse is de aanmelding inmiddels gesloten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over dit onderwerp? Stuur dan een mail naar firepacks@firepacks.com met het betreffende onderwerp. Onze collega neemt dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor deze training

Meer weten over deze training?

“De techniek staat nooit stil. Juist als het om veiligheid gaat, is het belangrijk om trainingen en (bij)scholingen te volgen. De WB Firepacks Academy biedt speciaal ontwikkelde programma’s op het gebied van wekelijkse beproeving en specifieke producttrainingen. Wij helpen u graag verder!”

Marco Kastelein