Remote control

Remote control

Hoe worden Firepacks in de toekomst onderhouden? Kan er op een meer efficiënte manier getest worden? Dit zijn vragen welke vanuit de markt gesteld worden. Een oplossing voor deze vragen is het op afstand monitoren en testen van de Firepack.

Een module waarbij er op afstand gemonitord en zelf getest brengt veel voordelen met zich mee. Dit heeft als gevolg dat monteurs efficiënter kunnen werken. Zij zien actuele data , de data wordt automatisch gelogd, er is meer data aanwezig bij storingen en tot slot test de monteur op afstand. 

De extra informatie behoefte wordt voorzien op aanvraag. Welk belang is voor u aanwezig? Wat voor informatie zou u graag ontvangen? Graag gaan we met u of uw collega’s in gesprek over dit onderwerp.

Praktische informatie

Let op: dit onderdeel is breder toepasbaar. U kunt hieronder aangeven aan welke informatie u behoefte heeft. Zo kunt u contactverzoek indienen om te spreken over het onderwerp, maar kunt u  ook een informatie aanvraag doen voor documentatie per mail. 

 

Meer informatie ontvangen!

Informatieaanvraag remote control

Naam
Ik zou graag:

Meer weten over deze training?

“De techniek staat nooit stil. Juist als het om veiligheid gaat, is het belangrijk om trainingen en (bij)scholingen te volgen. De WB Firepacks Academy biedt speciaal ontwikkelde programma’s op het gebied van wekelijkse beproeving en specifieke producttrainingen. Wij helpen u graag verder!”

Marco Kastelein