Innovaties: Firepacks van morgen

Innovaties: Firepacks van morgen

Hoe ziet de wereld van morgen eruit? Dat is de vraag waar iedereen een antwoord op wilt, maar niemand een concreet antwoord voor heeft. Waar WB Firepacks wel antwoord op kan geven zijn de ontwikkelingen welke onze organisatie en de markt bezighouden. 

Maak kennis met de ontwikkelingen binnen WB Firepacks op verschillende gebieden. Deze ontwikkelingen hebben betrekking tot de optimalisatie van huidige applicaties (WB-CAN 2.0), maar ook de zoektocht naar alternatieve aandrijvingsmethodes maken hier deel van uit. 

De extra informatie behoefte wordt voorzien op aanvraag. Welk belang is voor u aanwezig? Wat voor informatie zou u graag ontvangen? Graag gaan we met u of uw collega’s in gesprek over dit onderwerp.

Praktische informatie

Let op: dit onderdeel is breder toepasbaar. U kunt hieronder aangeven aan welke informatie u behoefte heeft. Zo kunt u contactverzoek indienen om te spreken over het onderwerp, maar kunt u  ook een informatie aanvraag doen voor documentatie per mail. 

 

Meer informatie ontvangen!

Informatieaanvraag innovaties

Naam
Ik zou graag:

Meer weten over deze training?

“De techniek staat nooit stil. Juist als het om veiligheid gaat, is het belangrijk om trainingen en (bij)scholingen te volgen. De WB Firepacks Academy biedt speciaal ontwikkelde programma’s op het gebied van wekelijkse beproeving en specifieke producttrainingen. Wij helpen u graag verder!”

Marco Kastelein