Hoogbouw oplossingen

Hoogbouw oplossingen

Hoe ziet de wereld van morgen eruit? Dat is de vraag waar iedereen een antwoord op wilt, maar niemand een concreet antwoord voor heeft. Wat betreft de trends in de bouw is duidelijk dat hoogbouw een steeds belangrijker onderdeel wordt. In de grotere steden in Nederland gaan steeds meer gebouwen de hoogte in. 

Maak kennis met de toepassingen van WB Firepacks op het gebied van hoogbouw. Voor een hoogbouw project dient rekening gehouden te worden met andere zaken dan voor een laagbouw sprinkler installatie. Wat voor pomp heeft u nodig om op 100 meter hoogte te kunnen blussen? Of op 200 meter hoogte? 

De extra informatie behoefte wordt voorzien op aanvraag. Welk belang is voor u aanwezig? Wat voor informatie zou u graag ontvangen? Graag gaan we met u of uw collega’s in gesprek over dit onderwerp.

Praktische informatie

Let op: dit onderdeel is breder toepasbaar. U kunt hieronder aangeven aan welke informatie u behoefte heeft. Zo kunt u contactverzoek indienen om te spreken over het onderwerp, maar kunt u  ook een informatie aanvraag doen voor documentatie per mail. 

 

Meer informatie ontvangen!

Informatieaanvraag hoogbouw oplossingen

Naam
Ik zou graag:

Meer weten over deze training?

“De techniek staat nooit stil. Juist als het om veiligheid gaat, is het belangrijk om trainingen en (bij)scholingen te volgen. De WB Firepacks Academy biedt speciaal ontwikkelde programma’s op het gebied van wekelijkse beproeving en specifieke producttrainingen. Wij helpen u graag verder!”

Marco Kastelein