WB Firepacks Academy

Verbreed uw kennis met de WB Firepacks Academy!

WB Firepacks Academy

De techniek staat nooit stil. Juist als het om veiligheid gaat, is het belangrijk om trainingen en (bij)scholingen te volgen. De WB Firepacks Academy is er voor monteurs, engineers, designers, adviseurs, verzekeraars en operators van Firepacks (zowel installateurs als eindklanten) die werkzaam zijn in de wereld van brandbestrijding en sprinklerbeveiliging. Onze Academy biedt speciaal ontwikkelde programma’s op het gebied van wekelijkse beproeving en specifieke producttrainingen. Variërend van introducties tot diepgaande specialistische trainingen, voldoen onze programma’s aan de eisen van professionals op het gebied van brandbeveiliging in diverse omgevingen en sectoren.

Verlaag de downtime van uw installatie

Door onze trainingen zijn uw operators in staat om de downtime te verminderen en eerstelijns services zelf uit te voeren. Door de opgedane kennis kunnen operators sneller de juiste informatie doorgeven over de storing of deze zelf oplossen. De trainingen bestaan uit praktische sessies met veel interactie tussen de cursisten en trainer.

Verschillende trainingsmogelijkheden

WB Firepacks Academy kenmerkt zich door haar flexibiliteit. De trainingen worden, evenals onze Firepacks, op maat gemaakt, waardoor ze aan ieder kennisniveau kunnen worden aangepast. Het is mogelijk om de training te volgen op onze trainingslocatie in Zwijndrecht, maar in-company trainingen zijn ook mogelijk.

Ik ontvang graag meer informatie over...

Wilt u meer weten over de verschillende opleidingen en trainingen die wij geven? Vul hier het aanvraagformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Ik ontvang graag meer informatie over:

Meer weten over onze academy?

“De techniek staat nooit stil. Juist als het om veiligheid gaat, is het belangrijk om trainingen en (bij)scholingen te volgen. De WB Firepacks Academy biedt speciaal ontwikkelde programma’s op het gebied van wekelijkse beproeving en specifieke producttrainingen. Wij helpen u graag verder!”

Marco Kastelein